Over ons

Nationaal Loket. Wie zijn wij?

Over ons

Nationaal Loket staat voor goede juridische bijstand door advocaten die gespecialiseerd zijn in het brede en complexe terrein van het socialezekerheidsrecht. De bij ons aangesloten gekwalificeerde en ervaren advocaten staan dagelijks cliënten bij die problemen hebben met uitkeringen. Het kan gaan om een bijstandsuitkering, uitkering bijzondere bijstand, ziektewetuitkering, WW-uitkering, IOAW-uitkering, WIA-uitkering, WAO-uitkering, Wajong-uitkering, IOW-uitkering of andere uitkering. Wij koppelen de juiste advocaat aan uw specifieke uitkeringsprobleem.

Onze werkwijze

De bij het Nationaal Loket aangesloten advocaten zijn gespecialiseerd in bezwaar- en beroepsprocedures. U legt uw uitkeringskwestie aan ons voor, waarna wij hier een passende advocaat met de meeste kennis over dit onderwerp aan koppelen. U kunt ons direct bellen (085 060 9491), e-mailen, het online contactformulier invullen of Whatsappen naar 06-22064819 voor advies of een vrijblijvend intakegesprek. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en werken ook pro deo.    

De advocaten van Nationaal Loket staan voor u klaar!

Heeft u vragen over uw uitkering, bent u het niet eens met een beslissing of zijn er andere zaken rondom uw uitkering waar u onze hulp voor nodig heeft? Aarzel dan niet en schakel de hulp in van Nationaal Loket.

Uitkeringen

In 3 stappen hulp bij uw probleem

1Selecteer het onderwerp. Zo kunnen wij gerichter een oplossing voor uw probleem bieden.

2Leg het probleem/vraag voor en laat uw gegevens achter zodat wij in contact met u kunnen komen.

3U wordt teruggebeld door een jurist van onze intakebalie die met u een oplossing voor uw conflict zoekt!

Regel het vandaag nog

Vul hieronder uw gegevens in, wij nemen direct contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of