Hoger beroep uitkering

Hoger beroep uitkering

Een advocaat van Nationaal Loket helpt u graag in uw juridische strijd tegen de gemeente of het UWV.

Bel voor Gratis Advies:
085 060 9491 Direct contact opnemen

Is uw beroepschrift tegen een geweigerde, beëindigde, teruggevorderde of verlaagde uitkering ongegrond verklaard? Een bij het Nationaal Loket aangesloten advocaat kan in vele gevallen in hoger beroep gaan bij de Centrale Raad voor Beroep.

Hoger beroep ná bezwaar- en beroepsprocedure

Hoger beroep bij een uitkeringsgeschil met de gemeente, het UVW of de Sociale Verzekeringsbank (SVB) is de finale stap om uw juridische gelijk te halen, als eerder het bezwaarschrift bij de uitkeringsinstantie en het beroep bij de bestuursrechter ongegrond zijn verklaard. Hoger beroep betekent dat een andere rechter ook naar uw zaak kijkt en hierover een beslissing neemt. De hoger-beroepszaken worden behandeld door de Centrale Raad van Beroep in Utrecht. Een advocaat dient binnen zes weken na dagtekening van de uitspraak van de rechtbank hoger beroep in tegen deze uitspraak.

Zitting bij de Centrale Raad van Beroep te Utrecht

In het hoger-beroepsschrift wordt uw naam en adres vermeld, de uitspraak van de rechtbank waartegen u in hoger beroep gaat, waarom de uitspraak van de rechtbank onjuist is. Een bij het Nationaal Loket aangesloten advocaat stuurt de uitspraak van de rechtbank mee, waartegen u in hoger beroep komt, evenals documenten en eventueel foto’s om uw standpunt te onderbouwen. Uiteraard zal de advocaat u ook bijstaan tijdens de zitting.

De advocaten van Nationaal Loket staan voor u klaar!

Heeft u vragen over uw uitkering, bent u het niet eens met een beslissing of zijn er andere zaken rondom uw uitkering waar u onze hulp voor nodig heeft? Aarzel dan niet en schakel de hulp in van een bij het Nationaal Loket aangesloten advocaat.

Voorlopige voorziening

Een hoger beroepsprocedure bij de Centrale Raad van Beroep kan lang duren. U kunt met een bij het Nationaal Loket aangesloten advocat de mogelijkheid bespreken voor het indienen van een voorlopige voorziening.

Uitkeringen

Hulp bij uw probleem in 3 stappen.

1Selecteer het juiste onderwerp. Zo kunnen wij probleem sneller oplossen.

2Vul de overige gegevens in en omschrijf zo duidelijk mogelijk wat het probleem is.

3U wordt vervolgens teruggebeld door één van onze juristen die samen met u een oplossing voor uw probleem zoekt.

 

Regel het vandaag nog

Vul hieronder uw gegevens in, wij nemen direct contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of