Onterecht gestopte uitkering

Aanvechten van een onterecht gestopte uitkering

Een advocaat van Nationaal Loket helpt u graag in uw juridische strijd tegen de gemeente of het UWV.

Bel voor Gratis Advies:
085 060 9491 Direct contact opnemen

Wilt u een onterecht gestopte uitkering van de gemeente, het UWV of de Sociale Verzekeringsbank aanvechten? Laat u bijstaan door een van de deskundige en betrokken advocaten die aangesloten zijn bij het Nationaal Loket.

Bezwaar als uw uitkering onterecht is gestopt

Een onterecht gestopte uitkering is heel vervelend, geeft veel stress en kan u in financiële problemen brengen. Het besluit van de uitkeringsinstantie om de uitkering te beëindigen is lang niet altijd terecht of rechtmatig. Een bij het Nationaal Loket aangesloten advocaat beoordeelt de voor u negatieve beslissing van het UWV, de gemeente of de SVB en start vervolgens een bezwaarprocedure.

Binnen 6 weken beroep aantekenen

Het bezwaar tegen de onterecht gestopte uitkering moet binnen zes weken na de beschikking worden ingediend. Inzet van het bezwaar is een herziening of intrekking van het besluit van de gemeente, UWV of SVB om de uitkering te stoppen. De advocaat kan tevens een spoedprocedure (voorlopige voorziening) starten.

De advocaten van Nationaal Loket staan voor u klaar!

Heeft u vragen over uw uitkering, bent u het niet eens met een beslissing of zijn er andere zaken rondom uw uitkering waar u onze hulp voor nodig heeft? Aarzel dan niet en schakel de hulp in van Nationaal Loket.

Gesubsidieerde bijstand bij aanvechten onterecht gestopte uitkering

Als u een bijstandsuitkering of inkomen op minimumniveau heeft, komt u meestal in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Een advocaat vraagt dit voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Na toewijzing betaalt u slechts een geringe eigen bijdrage naar inkomen en vermogen voor de rechtshulp. Er is zodoende geen financiële drempel voor de bezwaarprocedure tegen de onterecht gestopte uitkering.

Hulp bij uw probleem in 3 stappen.

1Selecteer het juiste onderwerp. Zo kunnen wij probleem sneller oplossen.

2Vul de overige gegevens in en omschrijf zo duidelijk mogelijk wat het probleem is.

3U wordt vervolgens teruggebeld door één van onze juristen die samen met u een oplossing voor uw probleem zoekt.

 

Regel het vandaag nog

Vul hieronder uw gegevens in, wij nemen direct contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of