Bezwaar WW uitkering

Bezwaar WW uitkering

Een advocaat van Nationaal Loket helpt u graag in uw juridische strijd tegen de gemeente of het UWV.

Bel voor Gratis Advies:
085 060 9491 Direct contact opnemen

Is uw werkloosheidsuitkering afgewezen, opgeschort, stopgezet of wordt deze teruggevorderd? Neem zo snel mogelijk contact op met een deskundige en ervaren Nationaal Loket advocaat voor een gericht bezwaar WW-uitkering.

Binnen zes weken bezwaar WW-uitkering indienen

Haast is geboden, want een probleem met uw WW-uitkering heeft directe financiële gevolgen en het bezwaarschrift dient binnen zes weken na de beslissing van het UWV te worden ingediend. In het gemotiveerde bezwaar staat uw naam en adres vermeld, het besluit over uw WW-uitkering waartegen u bezwaar maakt, waarom u het niet eens bent met de beslissing van het UWV en wat volgens u het WW-besluit moet zijn. 

Voorwaarden voor succesvol bezwaar WW-uitkering

Een conflict over een WW-uitkering ontstaat vaak als het UWV stelt dat niet wordt voldaan aan de uitkeringsvereisten, zoals de wekeneis of verwijtbare werkloosheid. Voor een succesvol bezwaar WW-uitkering dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. U moet verzekerd zijn voor werkloosheid, minimaal 26 weken hebben gewerkt in de 36 weken voordat u werkloos werd en u hebt minimaal vijf arbeidsuren per week verloren en geen recht op loon over die uren. Daarnaast bent u niet door eigen schuld werkloos geworden en bent u direct beschikbaar voor betaald werk.

De advocaten van Nationaal Loket staan voor u klaar!

Heeft u vragen over uw uitkering, bent u het niet eens met een beslissing of zijn er andere zaken rondom uw uitkering waar u onze hulp voor nodig heeft? Aarzel dan niet en schakel de hulp in van Nationaal Loket.

Gesubsidieerde rechtshulp en beroepsmogelijkheid

De rechtsbijstand is voor u vrijwel altijd kosteloos, uitgaande van een inkomen op minimumniveau en een gering vermogen. U kunt dan een beroep doen op gesubsidieerde rechtsbijstand van de overheid en betaalt alleen een inkomensafhankelijke eigen bijdrage voor uw bezwaar WW-uitkering. In geval het bezwaarschrift door het UWV ongegrond wordt verklaard en u bent het daar niet mee eens, kan een advocaat van Nationaal Loket in beroep gaan tegen de beslissing van de uitkeringsinstantie bij de bestuursrechter.

Uitkeringen

Hulp bij uw probleem in 3 stappen.

1Selecteer het juiste onderwerp. Zo kunnen wij probleem sneller oplossen.

2Vul de overige gegevens in en omschrijf zo duidelijk mogelijk wat het probleem is.

3U wordt vervolgens teruggebeld door één van onze juristen die samen met u een oplossing voor uw probleem zoekt.

 

Regel het vandaag nog

Vul hieronder uw gegevens in, wij nemen direct contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of